Skip to main content

Äntligen forum för vår användare

Nu har vi kommit igång med ett forum på supporten för våra kunder. Bättre sent än aldrig, kan man säga. Vår ambition är och har alltid varit att vi vill prata med kunderna när de har problem eller vill ha råd eller hjälp. Det fungerar kanonbra. Vi får verkligen bra kontakt med kunderna och har ett bra utbyte.

Men min egen erfarenheten från tiden när jag startade eget, är att det är  på kvällar och helger som man sköter det administrativa. Och då har supporten stängt och även om supporten finns på hemsidan, så räcker det inte alltid till.  I andra länder, främst USA, så har det länge funnits forum där kunderna hjälper varandra. Även experter och konsulter hjälper till, för de ser forumet som ett sätt att skapa sig ett namn. Det tror vi funkar i Sverige också.

Forumet öppnades 31 mars 2012. Det är bemannat med sex medarbetare som svarar på frågor och modererar forumet. Det finns två externa experter inom bokföring och lön, som svarar på frågor. Efter två månader är vi uppe 548 registrerade användare och under juni har vi hittills haft över 17.000 sidvisningar samt totalt har vi haft över 68.000 besökare. Och då har vi inte marknadsfört forumet alls.

I forumet har våra kunder möjlighet att ge beröm, lägga idéer, ställa frågor och anmäla problem. Alla kan läsa på forumet, men vill du delta så måste du vara en registrerad användare.

Jag hoppas att forumet blir ett uppskattat komplement till vår annars berömda support som gärna vill prata med vår kunder plus all annan information och hjälp som finns på hemsidan som dokument, nedladdningar och filmer.

Kolla på forumet genom att klicka här.

Mest populära

  • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

    Tips för en lyckad digital AW

    I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda? 

  • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

    Julklappar till anställda i coronatider

    I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.