Tillbaka till huvudmeny

Agda PS klickar med alla via flexibla integrationer

En bra löneprocess handlar mycket om att få till ett bra dataflöde. Flexibiliteten i Agda PS integrationer möjliggör bra arbetssätt anpassade efter dina behov.

Lätt att bygga integrationer mellan Agda PS och andra system
Lätt att bygga integrationer mellan Agda PS och andra system

– Ett bra informationsflöde utgör grunden för bra arbetssätt och ökad kvalitet. Manuell hantering innebär alltid en ökad risk. Du kanske blir avbruten och glömmer vad du höll på med. Dessutom är det både tidskrävande och tråkigt att registrera samma data på flera ställen, säger Malin Strand, utvecklingskonsult på Agda PS

Ungefär 1500 företag i olika branscher styr upp löneprocessen med stöd av Agda PS, vilket gör det till ett av marknadens ledande lönesystem. I Agda PS ingår inte bara lön, utan även sömlös hantering av personal, tid och reseräkningar/utlägg. Men även i kombination med andra globala HR-system finns inget som stoppar utvecklingen av bra dataflöden. 

– Agda PS kan integreras med alla system eftersom vi kan anpassa allt. 

Välj hur Agda PS integrationer ska se ut

Dataöverföringen kan ske på tre sätt: via inläsning av INL-filer, API eller Agda PS integrationsmotor. Den sistnämnda används av hundratals kunder och är en förutsättning för helautomatiska flöden som kan fås att tjänstgöra på olika sätt. 

– Alla verksamheter har sina behov. Beroende på hur de ser ut bygger vi integrationer som läser in allt från personuppgifter och utbildningar till projekt eller speciella konteringsbegrepp.  

En viktig fråga är vilket system som ska vara master, det vill säga lagra grunddata om organisationens anställda. Tidigare var det vanligt att lönesystemet hade den rollen, men idag är det lika ofta HR-systemet.    

– Det är upp till varje kund att bestämma om de vill att lönesystemet ska, inte ska eller delvis ska hålla masterdata. För Agda PS del, så kvittar det, säger Malin Strand.

Bygg din integrerade lösning med lönesystemet Agda PS + valfritt verktyg

HR/Talent management

Projekt och tidredovisning

Bemanning- och schemaläggning

Rapportering

Förmåner

…och mycket mera!

Mest populära