Tillbaka till huvudmeny

Vi gör verksamheter mer effektiva

Alla artiklar

 • Inkasso betalsätt

  Hur vill dina kunder betala påminnelsen?

  Det har hänt mycket inom betalningar på bara några år. Smarta enkla digitala lösningar som underlättar har fullkomligt poppat upp. I takt med utvecklingen har också kunders krav på företagen ökat. Du förväntar dig idag ett smidigt sätt att betala.

 • Verksamhetsförändring i höst

  Verksamhetsförändringshöst

  Att ta steget är viktigast. Låt automatiseringsresan ta den tid ni behöver, men vänta inte med övergången till en plattform som säkrar att allt flyter på. Pär delar sina tankar om varför han tror på en affärssystems-boom.

 • Sommaren för årets interns

  Årets Summer Internship närmar sig sitt slut. Det har varit en annorlunda vår och sommar för oss alla, men våra summer interns har inte låtit sig stoppas. Här kan du lära känna våra tre svenska interns bättre och läsa om vad de har gjort i sommar.

 • BI-verktyg

  7 faktorer att tänka på när du väljer BI-verktyg

  Att välja ett BI-verktyg kan vara en tråkig process, såvida du inte är beredd. Det finns otaliga leverantörer att välja mellan, och alla erbjuder liknande funktioner. Hur ska man kunna välja rätt verktyg? Här är en checklista som kan hjälpa dig på vägen.

 • Ett annorlunda Summer Internship

  Våren 2020 har varit en unik tid. Nästan alla Vismas anställda ställde om till att arbeta hemifrån i mars på grund av coronavirusets snabba spridning. Trots situationen, har Visma en grupp Summer Interns som jobbar ifrån olika platser i sommar. Vi frågade två av dem hur det har varit att arbeta på Visma hitintills.

 • Digitala arbetsplatsen ger dig kontoret på fickan

  Varför ska jag behöva ägna så stor del av min arbetstid åt att leta efter information? Det mesta finns ju tillgängligt men jag hittar det inte. Eller så vet jag inte om det jag hittar är den gällande versionen. Och jag når det bara från datorn. Inte måste det väl vara så här?

 • Sverige vs Corona

  Sverige vs Corona

  Tänk att det snart har gått ett halvår sedan Coronan tog sitt grepp om världen och ekonomin. Vi har mer och mer lärt oss att leva med social distansering, hemmakontor och oro över både människa och världsekonomi.

 • En smartare, billigare sommar och semester med Visma Advantage.

  Billigare semester – 6 tips för sommaren

  Du är inte bara företagare. Du är privatperson också. Och nu vankas det semestertider. Som av en tillfällighet erbjuder Visma Advantage flera rabattavtal som gör sommaren billigare. För lata dagar på landet, på bilsemestern eller på utlandsresan. Utanför kontoret och utan kavaj.

 • eKrav för företagare

  Nya eKrav – ännu smidigare att få betalt!

  När eKrav lanserades för två och ett halvt år sedan var tjänsten revolutionerande. Att ge små och medelstora företag chansen till likvärdiga kravrutiner med påminnelse och inkasso som riktigt stora bolag – utan någon egentlig kostnad för företaget.

Mest populära

 • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

  Julklappar till anställda i coronatider

  I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

 • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

  Tips för en lyckad digital AW

  I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?