Tillbaka till huvudmeny

Vi gör verksamheter mer effektiva

Alla artiklar

 • AI konferens mitt under rådande pandemi- Hur fungerar det?

  Varje år arrangerar Visma en stor AI konferens där vi samlar medarbetare som arbetar inom, eller har en passion för AI, för att inspirera och utvecklas inom området. Trots den rådande pandemin genomfördes även årets AI-konferens och blev om än annorlunda mot föregående år, väldigt lyckad! Vi har i inlägget listat tre positiva aspekter med att hålla en konferens virtuell.

 • Ladda ner Koll på lön 2020 kostnadsfritt

  Koll på lön 2020

  Ladda ner vår rapport som visar hur de som arbetar med lön ser på sin jobbvardag och möjlighet till kompetensutveckling.

 • Enklare och billigare dokumenthantering med Episerver

  I detta blogginlägg förklarar vi hur Episerver CMS kan användas som fil- och dokumenthanteringssystem, vi listar fördelarna som finns och ger dig några anledningar till att dokumenthantering i Episerver kan vara rätt för er verksamhet.

 • Stäng ner allt annat för att hålla fokus på digitala event

  Så får du ut max på digitala event

  En fördel med digitala event är att alla kan vara med. Så du som jobbar i Agda PS, HR-plus, Personec P eller Medvind WFM – missa inte årets viktigaste event!

 • Grunderna i Cloud Computing

  Det finns förmodligen inget annat koncept inom IT-industrin som är mer hypad än Cloud Computing. Därför kommer denna artikel att fokusera och förklara de olika delarna som tillsammans blir cloud computing. Vi undersöker grunderna och de olika lagren av cloud computing.

 • Nio lag deltar i Visma Enterprise hackaton den här gången

  Hackaton frisläpper skaparkraft till nya innovationer

  På Visma Enterprise är hackaton ett vinnande koncept, för att locka fram nödvändig kreativitet till morgondagens innovationer. När skaparkraften för första gången släpptes fri under 24 timmar, resulterade det i flera nya robotiserade lösningar. 

 • 5 anledningar till att ta hjälp med konfigureringen av Microsoft 365

  Många företag vi möter har flyttat upp i molnet med Microsoft 365 men har inte uppnått önskat resultat. Andra planerar att flytta men ser inte nyttan. Känner ni igen er? Om man inte får hjälp eller själv har kunskapen om hur man ska konfigurera tjänsterna kan det faktiskt bli sämre att jobba i molnet.

 • #BetterTogetherHack2 | Hackathon Visma Enterprise

  16 oktober kommer ett bolag inom Visma Koncernen, Visma Enterprise för andra gången att anordna ett virtuellt Hackathon #BetterTogetherHack2. Det är ett event öppet för alla som arbetar inom Enterprise och som är sugna på att sätta en idé i verket! Vi har fått möjlighet att prata med Anders Jörnehag, en av skaparna till det här Hackathonet som berättar mer om vad det är, hur det utförs och varför han verkligen tycker att man ska vara med!

Mest populära

 • Förslag om sänkt bolagsskatt: Vad innebär det egentligen?

  Regeringen föreslår att bolagsskatten sänks från 26,3 % till 22 %. Det är en betydande sänkning som rätt utnyttjad kan ge lägre skatt även på tidigare års vinster.                                                                                                       

 • Livspussel och molnet. Bild:Freepik

  Livspussel och molnet

  Medan jag njuter av att se mina barn på seglarskolan, kan jag göra det där sista. För i min ficka har jag allt jag behöver för att klara av mina sista måsten; min Smartphone.