Tillbaka till huvudmeny

Vi gör verksamheter mer effektiva

Alla artiklar

 • Hur flexibelt är ditt planeringsverktyg?

  Handen på hjärtat – hur flexibelt är din organisations planeringsverktyg och vilka svar får du? Det är viktigt att verksamheter investerar i ett flexibelt digitalt systemverktyg som systematiserat kopplar ihop verksamhetens flöden.

 • 6 tips för att publicera tillgängliga pdf:er på webben

  Skapa ett inkluderande digitalt landskap genom att arbeta med digital tillgänglighet. Alla kan arbeta med universell design och följa riktlinjerna i Webbdirektivet och WCAG 2.1. Myndigheter i Sverige har krav på sig att göra det men alla tjänar på det. Det finns en del grupper som är helt beroende av webbtillgänglighet men desto fler som tjänar på det.

 • Vad är RPA?

  Vad är RPA, Robotic Process Automation? Vad är fördelarna med RPA och vad skiljer RPA från AI? I detta blogginlägg ger vi dig svaren.

 • Visma Proceedo och ledarskap inom tech

  Effektiva team med mångfald inom tech

  I samband med det årliga eventet Women in Tech tog vi ett snack med en av Vismas ledare, Marie Ceder, vd på Visma Proceedo.

  ”Vi ser att mångfald på arbetsplatsen är avgörande för att lösa komplexa problem och för att skapa effektiva team.”

 • Hur förbisedd teknisk skuld påverkar innovation och utveckling

  Att vara skyndsam ut på marknaden i en applikations begynnelse bidrar till att man snabbare kan komma att kapitalisera på produkten. När hastigheten ökar sker det dock ofta på bekostnad av kvalitativ och systematisk kod, vilket kan ha kostsamma konsekvenser. Vi på Visma Financial Solutions har påbörjat vår resa att tackla vår tekniska skuld för att sätta oss i förarsätet för att äga vår produkts framtid.

 • Hur kan ditt företag maximera investeringen i Power BI, Tableau och Qlik?

  I en global ekonomi som kännetecknas av högt tempo och snabba förändringar kan aktuell och korrekt datainsikt göra skillnaden mellan ett företag som klarar sig bättre än förväntat och ett som måste stänga ner. I den här artikeln tittar vi på hur ditt företag kan maximera sin investering med hjälp av analysverktygen Power BI, Tableau och Qlik.

Mest populära

 • Tillfälliga regler för julklappar till anställda under corona

  Julklappar till anställda i coronatider

  I år när många sitter utspridda på hemmakontoren kan det bli extra svettigt för arbetsgivarens tomte. Samtidigt har tomten möjlighet att vara extra generös, utan att riskera skattekonsekvenser för mottagaren.

 • Digital AW går att anpassa efter budget och antalet deltagare

  Tips för en lyckad digital AW

  I oktober har det gått 200 dagar sedan flytten till hemmakontoren i mars. Innan corona var After Work en vanlig aktivitet för att skapa trivsel på jobbet. Så vad krävs för att få till en lyckad digital AW, nu när kollegorna är utspridda?