TimeXtender

Direkt tillgång till data med TimeXtender - oavsett vem, var och när.

TimeXtender är ett modernt och kraftfullt verktyg för att bygga och underhålla ett professionellt datalager - snabbare, bättre och mer automatiskt.

Data warehouse automation är den senaste innovationen i "ETL", och du får mycket hjälp i källanalys, datalagerdesign, konstruktion och underhåll av dimensioner och historia.

TimeXtender ger automatisk end-to-end-metadata så att du har bra spårbarhet och kan få bättre inblick i hur sakerna är relaterade - till och med upp till analys och rapporter.

Genom att automatisera de uppgifter som kan automatiseras släpper du mycket tid, vilket snarare kan användas för att förstå affärsbehoven i den dialog som sker vid skärningspunkten mellan företag och IT. Du får full kontroll över din BI-lösning och kan se till att verksamheten får tillgång till den information som behövs när den behöver den.

Oavsett om det är i form av Qlik-applikationer eller andra etablerade visualiseringsverktyg för fronten. Vi kallar den här arkitekturen som en Data Discovery Hub.
 
  • Bra källanalys
  • Färdiga adaptrar för olika system
  • Automatisk dokumentation
  • Full datainsamling och konsekvensanalys
  • Mycket bra stöd för vård av historier (SCD)
  • Lätt att flytta från en miljö till en annan
  • Goda mekanismer för drift och övervakning

TimeXtender & Qlik - En oslagbar kombination

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Optivasys - Niclas Wigh

Niclas Wigh
Säljchef Optivasys

0733 - 93 53 58

 

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.