Nyheter

Håll dig uppdaterad om erbjudanden, det senaste inom business intelligence och events.

Optivasys bjuder på en inspirerande BI Brunch 5/6!

BI Brunch har bevisat sig vara ett lyckat koncept hos oss på Optivasys, så självklart gör vi det igen! I år slår vi på stort och har talare som Klas Hallberg, utsedd till en av världens nio bästa talare, samt Qlik's f.d VD Lars Björk.

Kom och avnjut en härlig brunch och bli inspirerad med föreläsningar om trender på BI-marknaden, AI, demokratisering av data, samskapande av värde och analys, uppdateringar från Qlik samt mycket mer.

Anmäl dig här

Behöver ni hjälp med er BI-strategi?
Boka en kostnadsfri rådgivning!

Vårt mål är att använda den kollektiva intelligensen som finns i varje företag för att ta datadrivna affärsbeslut som gör er verksamhet mer konkurrenskraftiga och lönsamma.

Boka rådgivning

Hello World! MeetUp hos Optivasys 5/5

Vi på och Optivasys och Hello World! vill att ALLA barn och ungdomar ska få chansen att lära sig och utvecklas inom digitalt skapande. Därför bjuder vi in till en Hello World!-meetup i våra lokaler.

Hello World!s meetup är öppet för alla barn och ungdomar mellan 8-18 år som vill lära sig att/eller utveckla sina kunskaper inom digitalt skapande och programmering. Vid varje meetup erbjuds många olika meetupspår från Hello World!s smörgåsbord av studios. 

Gör anmälan här >>

Vad är egentligen skillnaden mellan QlikView och Qlik Sense?

Har ni QlikView som beslutstöd idag och inte riktigt förstått varför ni skall byta till Qlik Sense? Kanske har ni också fått en presentation av Qlik Sense av er nuvarande partner men ändå inte förstått värdet av lösningen? 

Det kan vara så att QlikView är den perfekta lösningen för er och vi på Optivasys tror inte på att göra om något som redan fungerar. Men vad vi tror på är att ni som företag skall fokusera på det som inte fungerat så bra i QlikView och istället lägga kraften där för att hitta en bättre lösning i Qlik Sense.

Läs mer om skillnaderna >>

Gartner Magic Quadrant rapport 2019


Varje år publicerar Gartner en rapport som kartlägger de marknadsledande leverantörerna i business intelligence marknaden. Qlik blev utsedd till ledare för nionde året i rad.


Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.