Karriär på Optivasys

Vi söker fler kollegor, bli en av oss!

Bli en av oss!

Optivasys växer både i Sverige och internationellt och vi söker ständigt duktiga medarbetare för att fortsätta vår spännande resa. Höga ambitioner, god verksamhetsförståelse, stark ansvarskänsla är några egenskaper som vi anser viktiga för att du ska passa in på Optivasys.

Hos oss jobbar du i team med kompetenta, motiverade och drivna konsulter. Våra olika bakgrunder och erfarenheter ger oss den breda kompetensplattformen som krävs för att lyckas i varje åtagande.

Då vi växer hela tiden söker vi ständigt efter fler som kan bli del av vårt team, kan du bidra till att göra oss ännu bättre? Se då om någon av våra lediga tjänster passar dig eller skicka in en spontanansökan!

 
 

Vi letar ständigt efter nya ninjor i vårat team. Positiva och prestigelösa medarbetare med noll till många års erfarenhet inom BI som gillar:

• när arbetsuppgifter ser olika ut från dag till dag
• att utmana och komma med egna idéer
• när det är högt i tak och att allas åsikt räknas
• svettiga FIFA-turneringar eller matlagningsdueller i Overcooked
• årliga resor till när och fjärran

Lediga tjänster

Hittade du inget jobb som passade dig just nu?

Skicka då gärna in en spontanansökan med ditt CV till oss på Optivasys för spännande möjligheter inom BI och komplex B2B-försäljning!

Vi ser fram emot din ansökan!

 

    Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.