Beslutsstöd

Fatta datastyrda beslut så fort som behovet uppstår.

Vad är Business Intelligence?

Business Intelligence, även kallat beslutsstöd, handlar om hur man presenterar data, till rätt personer vid rätt tidpunkt. Det gör det möjligt för beslutsfattare att få värdefull insikt på ett effektivt sätt, så att de kan fatta datastyrda beslut så fort som behovet uppstår.

Varför är det viktigt?

Det är lättare för vår hjärna att förstå diagram eller grafer som visualiserar stora mängder komplex data än att titta på stora kalkylblad eller rapporter fulla med siffror. Med Business Intelligence kan man snabbt och enkelt sätt att se och förmedla mönster eller avvikelser på ett universellt sätt.

Dessutom kan det hjälpa till att identifiera områden som behöver uppmärksamhet eller förbättring, förklarar vilka faktorer som påverkar kundbeteendet, hjälper dig att förstå vilka produkter som kommer att placeras var och / eller förutsäga försäljningsvolymen.

Om du väljer en end-to-end BI-lösning, som Qlik, får du ett verktyg som täcker både datavisualisering i fronten och dataanalysen bakom den.

Varför Visma bWise?

Optivasys har stor erfarenhet av att utveckla och implementera BI-lösningar för mer 100 stora och små företag i Sverige. Vi har haft fullt fokus på Qliks produkter sedan 2006 vilket för att vi har en gedigen erfarenhet och expertis för att skapa en lösning byggd utefter era behov.Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Filip Reinholdson

Affärsområdesansvarig Analytics

031-788 18 59
filip.reinholdson@optivasys.se