Vårat arbetssätt

Vår vision är att skapa datadrivna företag, vi utmanar våra kunder i deras synsätt och arbetssätt både från tekniskt och visionsmässigt perspektiv, alltid med fokuset på att maximera värdet på de lösningarna som de har på plats.


      

Projektplanering

Vi ser till att projektet levererar enligt behov och uppsatta mål samt med högsta kvalitet. Vi använder oss av ett flexibelt och iterativt arbetssätt samt av de bästa verktygen i branschen så du som kund får ut det mesta av din verksamhet.
       


 

Stark teknisk kompetens

Vi har stort fokus på teknik och djupa kunskaper i våra partners produkter, så du inte behöver. Vår mix av konsulter täcker alla tekniska utmaningar inom Busines Intelligence.
  
              


 

Erfarna konsulter

Våra seniora konsulter arbetar proaktivt och lyhört med ett noggrant arbetssätt som utlovar resultat med högsta kvalitet. Dem har en gedigen erfarenhet som har resulterat i mer än 100+ nöjda kunder. 
          
            


 

Värdefulla insikter

Business Intelligence kan verka som ett brett område med mycket att göra - Som tur är kan vi hjälpa er genom hela processen, i varje steg. Från hantering av stora datamängder & datalagerslösningar till avancerad analytics & predektiva analyser kan vi hjälpa er med nya insikter & tillvägagångssätt, vårat mål är att fortskrida eran framgång.

Kontakta oss

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Optivasys - Niclas Wigh

Niclas Wigh
Säljchef Optivasys

0733 - 93 53 58