Visualisering & Analys

Bättre beslut så fort som behovet uppstår.

Boka demo

Få en kraftfull och komplett multi-molnlösning med Qlik Sense

Få snabba svar på frågor och tydliga visualiseringar av er data så ni kan fatta rätt affärsbeslut. Med användarna i fokus är Qlik Sense ett överlägset BI-verktyg för alla typer av projekt och företag.


Skapa analyser snabbare

Kombinera och ladda data på ett enkelt sätt, skapa smarta visualiseringar och använd drag-n-drop för att bygga kraftfulla analytiska applikationer som accelereras av förslag och automation från AI.

Upptäck nya och värdefulla insikter

Augmented Intelligence förenar människans intuition med Qlik Sense genom föreslagna insikter, automatiserade processer och naturlig språkbehandling.

Utökat sammarbete med self-service 

Med Qlik Sense kan alla i din organisation enkelt skapa flexibla, interaktiva visualiseringar och ta bättre datadrivna beslut.

Hantera och upptäck nya insikter med din data

Med Qlik Sense kan alla i din organisation enkelt skapa flexibla, interaktiva visualiseringar och fatta datadriva beslut. Med en modernt gränssnitt kan du besvara viktiga frågor och interagera utan begränsningar. Dela resultat, appar och insikter säkert, på vilken enhet som helst.

  • Kombinera all er data för analys med drag and drop
  • För enkelt in analys i alla beslut 
  • Upptäck nya och värdefulla insikter med augumented intelligence
  • Dela, upptäck och samarbeta på alla typer av enheter


Våra kunder tar smartare affärsbeslut

Vilka är Visma bWise?

Visma bWise är nordens största leverantör av business intelligence lösningar och har levererat analyslösningar till över 300 kunder i olika branscher. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Drammen.

Vi har haft fullt fokus på Qlik's lösningar sedan 2006 och har en stark kompetens och expertis inom olika områden levererar vi insiktsklösningar som är anpassade till företag och organisationer. 

 

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Filip Reinholdson

Affärsområdesansvarig Analytics

031-788 18 59
filip.reinholdson@visma.com