Qlik

Vi är en av Sveriges största Qlik Partner

Med Qlik kan du skapa visualiseringar, instrumentpaneler och applikationer som svarar på företagets viktigaste frågor. Optivasys hjälper dig att hitta rätt Qlik-produkter för dina behov.

Våra konsulter har fullt fokus på Qliks produkter vilket gör att vi har en gedigen erfarenhet och expertis för att skapa en lösning byggd utefter kundens behov.

Upptäck hur mycket insikt du får med datavisualiseringsappen. Med Qlik Sense kan alla i din organisation enkelt skapa flexibla, interaktiva visualiseringar och göra förnuftiga beslut.

Läs mer

                                
Upplev djupare insikter genom att skapa detaljerade och fördefinierade analysapplikationer, skräddarsydda för din organisations behov.

Läs mer 

 

Qlik Sense

Qlik Sense tar upp ett växande behov av insikt i verksamheten, så att du kan bygga dina personliga rapporter, visualiseringar och applikationer. Här kan du ställa dina frågor, få svar, presentera dina resultat och samarbeta om beslut. 

Med Qlik Sense kan alla i branschen enkelt skapa flexibla, interaktiva visualiseringar och göra förnuftiga beslut. Verktyget har det senaste inom visualiseringsteknik och interaktionsfunktioner på alla enheter. Samtidigt har Qlik Sense marknadsledande stöd för åtkomstkontroll och säkerhet. Detta säkerställer god informationshantering. 

 

QlikView

QlikView är ett marknadsledande verktyg för analys och rapportering. Det är ett moget och mycket robust verktyg, som definierade nischen Data Discovery. QlikView är mycket lämplig för redaktionellt styrda affärsapplikationer. Användarna presenteras med relevant information och kan själva navigera data via sökningar, tabeller och visualiseringar för att hitta svar.

Nyckeln till QlikViews globala framgång de senaste 20 åren ligger i kombinationen av avancerad funktionalitet och mycket bra användarupplevelser. Detta ger kunderna insikt och högt värde. QlikView har några unika egenskaper i den. Dessa inkluderar:

  • Håller automatiskt kopplingar mellan data med hjälp av sin unika indexeringsmotor
  • Beräknar aggregat i applikationen när du klickar. Detta ger snabb svarstid
  • Komprimerar data ner till 10% av originalstorleken och håller den i minnet. Detta utnyttjar hårdvaran optimalt och ger hög prestanda

Kostnadsfri demo, frågor eller funderingar?

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke


Filip Reinholdson

Affärsområdesansvarig Analytics

031-788 18 59
filip.reinholdson@optivasys.se