Vi skapar kundunika lösningar 

Traventus hjälper både små och medelstora företag inom tillverknings-, distributions- och tjänstesektorn att jobba enklare och effektivare med hjälp av Vismas lösningar. Vi är lika mycket affärssystemskonsulter som verksamhetskonsulter och jobbar dagligen med att göra optimeringar för våra kunder. Detta sker genom att vi anpassar befintliga flöden och genom våra tilläggslösningar inom främst logistik.

Traventus levererar också tilläggsprodukter till Visma Business vilket innebär att vi kan skapa kundunika lösningar. På detta sätt bidrar vi till att stärka konkurrenskraften hos våra kunder. Vårt mål är att göra våra kunder till stjärnor!

Läs även gärna mer på vår hemsida om vår handdatorlösning Mobil Lager för inventering, inleverans och lageroptimering, om orderhantering samt transportbokningsintegration.

Branscher

  • Tillverkning
  • Distribution
  • Tjänster
  • Handel

Kontor

Malmö, Stockholm, Växjö, Borås, Helsingborg

Några kundexempel: 

ACT Logimark, Arken Zoo, Bakers, Bewi Helsingborgshem, Lunds Kommuns Fastighet (LKF) och Wiwood.

Traventus är certifierade för Visma Business, Analys & beslutsstöd, Elektronisk fakturahantering, Kassalösning och Webshop."Vårt mål är att göra våra kunder till stjärnor!"Jag vill bli kontaktad av Traventus

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.