Öka lönsamheten med kostnadseffektiva IT-lösningar

Vi har levererat Visma Business sedan 1998 och jobbar nära våra kunder. Tillsammans hittar vi de anpassningar och kompletterande funktioner som behövs för att optimera era arbetsprocesser. Det är viktigt för oss att förstå er verksamhet och målsättningar, det är i våra samtal som vi tillsammans hittar de bästa lösningarna.

Står ni inför valet av ett nytt affärssystem eller funderar på om det går att utveckla eller anpassa det ni redan har? Behöver ni bättre beslutsstöd eller har ni inget? Då kan vi vara ert bollplank.

Förändringar i verksamheten, organisation och omvärlden ställer hela tiden nya krav. Vi är en långsiktig partner som med god erfarenhet tar hand om implementering, anpassning, utveckling och support.

 Branscher:

  • Tillverkning
  • Energi
  • Partihandel
  • Bygg
  • Livsmedel
 

Office Management

 

Jag vill bli kontaktad av Office Management

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.