Få ut full potential av affärssystemet

Exsitec är Sveriges största Visma Business-partner med över 20-års erfarenhet av affärssystemet. Våra drivna och innovativa konsulter är specialister på verksamhetssystem såsom affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar – områden som integreras i flera av våra kundprojekt.

Med vår breda kompetens inom IT-stöd hjälper vi dig att välja rätt programvaror, ser till att de fungerar tillsammans och tar ansvar också efter leveransen. I vårt erbjudande ingår även aktiv förvaltning och vår dedikerade support.

Vi vill hjälpa dig och din verksamhet att ta kontroll över era kritiska affärsflöden. Vill ni få ut full potential av affärssystemet? Är ni i behov av relevanta rapporter? Automatiserade flöden? Mobila anpassningar och appar? Vi har kompetensen och kan erbjuda er ett pålitligt affärssystem anpassat efter er vardag.

Besök våra kostnadsfria seminarier

 

Kontor

Linköping, Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Söderhamn.

Några kundexempel: 

Cancerfonden, Eskilstuna Kommun, EspressoHouse, Fonus, inkClub, Office Management, Taxi Kurir.

Exsitec är certifierade för Visma Business, Analys & beslutsstöd, Elektronisk fakturahantering, Kassalösning, Tid- & projekthantering och Webshop.


“Vi hjälper företag att arbeta effektivare, dra nytta av sin affärsdata och minska sitt administrativa slöseri."


Branscher

  • Detaljhandel
  • Logistik/Frakt
  • Offentlig verksamhet
  • Partihandel
  • Tjänsteföretag eller Tjänstesektor
  • Tillverkning


Jag vill bli kontaktad av Exsitec

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

JA, jag samtycker till att Visma behandlar mina personuppgifter så som beskrivet här och vill att Visma skickar mig relevant information per epost baserat på mina intresseområden.