E-handel och bygg- & entreprenadföretag

Vi har fokus på installationer av Visma Business som kräver lite mer. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi kostnadseffektivt driva utvecklingsprojekt tillsammans med våra kunder. Våra kunder hittar du i många olika branscher men vårt fokus ligger på bygg- och entreprenadföretag samt inom e-handel.

Vår lösning för bygg- och entreprenadföretag hanterar allt från projektkalkyler, projektuppföljning, ÄTA, avvikelsehantering, lyftplaner till successiv vinstavräkning. Vi levererar också mobil tidredovisning med serviceorder och personalliggare integrerad mot Visma Business eller Visma.net.

E-handel är en bransch som kräver hög effektivitet. För att automatisera hanteringen av stora volymer inköp och leverantörsfakturor har vi byggt en automatisk matchning på orderradsnivå. Lösningen fungerar för både ”drop shipment” och lagerförda produkter. Vi integrerar också Visma Business med Magento, Prestashop, Starweb och Nordisk e-handel.

Branscher

  • Bygg
  • Entreprenad
  • E-handel
  • Handel

Kontor

Stockholm, Göteborg, Västerås

Några kundexempel: 

Higab, JMW Bygg, LensOn, Mecon Bygg, MX24, Nordic E commerce Group, NordicWellness, Torkab.

EA System är certifierade för Visma Business, Analys & beslutsstöd och Elektronisk fakturahantering.

"Vi har fokus på installationer av Visma Business som kräver lite mer." 

 

Jag vill bli kontaktad av EA System

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke
Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.