Lösningar

  • EDI
  • Prisinläsning
  • Transportadministration 

hermX PDF Mail Automatiserar e-postutskick av pdf:er. E-post kan automatiskt sändas beroende på olika händelser t ex leveranssätt.

hermX EDI EDI-flöden för ett flertal branscher som produktion, handel och livsmedel, även Svefakturor och andra fakturor.

hermX Price Smart inläsning av produkter och priser, t.ex. från Ahlsell som känner av vilka priser som är utgångna och vilka som är nya. Möjlighet att läsa in delar av produkterna och ändå komma åt hela registret från t ex orderregistrering.

hermX Etikett Rapportgenerator kopplad mot Visma Business. Möjlighet att skriva ut från den rad du står på eller från t ex en inleverans. Inventarieetiketter, produktetiketter med bild och hyllkantsetiketter med bild.

hermX TA Integration för bokning av transporter. Orderraden skickas till transportväxel och vidare till transportören som skickar tillbaka en etikett inom ett par sekunder. Spårningsnummer för att följa godset finns tillgängligt och kan visualiseras i Visma Business. Konsolidering av transport under veckan för lägre fraktkostnader och farligt gods-hantering.

hermX OrderXchange Automatisk hantering av ordrar. Hanterar komplexa flöden och valutahantering.

hermX T3PL Kommunikation med tredjepartslogistik. 

 

Atopto är av Visma certifierade att integrera med Visma Business.

Exempel på kunder:

Tree of Pets, TDC, Fontana Food, Skofabriken Kavat

Hör av dig till oss

Fyll i fomuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke