<a href='http://www.freepik.com/free-photo/harbor-landscape-with-big-structures_896912.htm'>Designed by Freepik</a>

System för lager och logistik som förenklar och effektiviserar

Visma Business är särskilt utformat för företag med höga krav på lager- och logistikhantering. Med bred och avancerad funktionalitet kan ni anpassa logistikflöden efter just era behov.

Automatiserade processer

Minska företagets kostnader för kundfakturor genom att automatisera fakturahanteringen. Med Visma e-faktura väljer systemet automatisk det mest kostnadseffektiva leveranssättet.

Med ordermatchning kopplar du leverantörsfakturor mot inköpsordrar. Systemet känner automatiskt av om allt stämmer och bokför automatiskt, om så önskas.

Genom att automatisera processerna för fakturahantering får du inte bara bättre likviditet, du slipper dessutom oroa dig för framtida lagar och krav kring e-faktura.

Beställningar och order hanteras via EDI och XML.

Avancerad order- och lagerhantering

Batchhantering och serienummer är grunden för full spårbarhet vid inköp, försäljning och egen tillverkning.

Tid och material kan kombineras i order för smidig fakturering och uppföljning. Särskilt värdefullt för dig som erbjuder installation, service och konsultation tillsammans med lagerförda varor.

Säljer du abonnemangstjänster skapas automatiskt faktureringsunderlag för nästkommande månad, kvartal, år eller hur du än fakturerar abonnemang och avtal.

Med Visma Business levererar du till och från fritt antal lager med möjlighet till placeringar. Du kan dessutom lägga till en handdatorlösningar för mobil frihet och ökad effektivitet vid plockrundan.

Flexibel artikelhantering

Utöver artikel kan du skapa artikelstrukturer. En order på en strukturartikel medför att ingående komponenters ordersaldon räknas upp. Vid utleverans räknas alla komponenters lagersaldon ner. Du kan välja om ingående komponenter i en strukturartikel skall skrivas ut på plocklista, följesedel och faktura.

Du kan ändra innehållet i en strukturartikel för en specifik order utan att det kommer påverka strukturartikeln när nästa order läggs in.

En strukturartikel kan innehålla en annan strukturartikel i en oändlig kedja. Artiklar med serienummer och batchnummer kan ingå.

 

Flexibel pris- och rabattmatris

 

Den avancerade pris- och rabattmatrisen i Visma Business ger dig oändliga möjligheter. Du kan definiera pris och rabatter för hela sortimentet via matrisen eller sätta upp det för en produktgrupp eller specifik produkt. På samma sätt kan du knyta pris och rabatt till en kundgrupp eller en specifik kund.

Statistik och spårbarhet


Följ enkelt upp kostnader och intäkter på valda koddelar och ansvarsenheter med statistik och spårbarhet - från inköp till försäljning. Allt kan följas löpande direkt i gränssnittet.

Vill du veta mer?

När man väljer affärssystem finns det många saker att ta hänsyn till, vi vet. Kontakta oss eller boka en personlig demo så berättar vi mer om hur Visma Business kan tillgodose era önskemål.

Rätt funktion för rätt behov 

Visma Business kan levereras med branschspecifika funktioner som möter utmaningarna din verksamhet står inför. Hör av dig så sätter vi dig i kontakt med en partner som kan din bransch.

Boka demo

Den här webbplatsen använder cookies, som samlar information om hur du interagerar med sidan. I kombination med de uppgifter du uppger, skapar vi en profil så att vi ska kunna visa relevant innehåll just för dig. Genom att acceptera tillåter du att vi samlar och behandlar dina personuppgifter enligt beskrivningen här.