FÖRENKLA LIVET PÅ RESAN

Automatisera reseräkningar och utlägg. Effektivisera attestprocessen, få insyn och ta kontroll. Visma.net Expense gör det lättare för medarbetare på resande fot att hålla reda på och registrera sina utgifter.

Utläggshantering

Undvik att skicka e-post med bilagor runt företaget eller hantera en massa kalkylblad för utlägg. Med allt samlat i molnet kan alla medarbetare ta del av dokument och status i realtid.

Fördelar med reseräkning och utläggshantering i molnet

Tjänsten är alltid tillgänglig och visar den senaste informationen. Medarbetare kan enkelt skapa kostnadsrapporter och skicka in kvitton elektroniskt. Med en integrerad kreditkortslösning som automatiskt importerar transaktioner blir matchning av utestående kvitton mot kortbetalningar enkelt för anställda.

Reseräkning

Ladda ner guiden och se hur du kan förbättra utläggsrapporteringen och öka effektiviteten

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

Så fungerar reseräkning med Visma.net Expense

Medarbetaren tar en bild av kvittot med mobilen, lägger till nödvändig information och skickar sina utgifter för godkännande av chef.Anställda kan dessutom länka ett kredit- eller betalkort till lösningen och därmed få bättre kontroll på alla utlägg. Visma.net Expense ger din organisation en modern och effektiv utläggs- och ersättningslösning. Som chef kan du godkänna utlägg via mobil och hantera inkommande dokument.

Visma.net Expense kan användas som fristående lösning eller integreras med Vismas lönesystem. Integrationen garanterar att alla godkända reseräkningar snabbt läggs in lönesystemet.

Vill du veta mer om funktionaliteten i Visma.net Expense?

Ladda ner faktabladet för mer information

Ladda ner

Vill du veta mer om hur Visma.net ERP kan effektivisera just er verksamhet?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller prata med oss direkt på 010 - 141 26 66

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke