AFFÄRSSYSTEM I MOLNET FÖR EFFEKTIVA FÖRETAG

Ett ekonomihanteringssystem som automatiserar hela processer och effektivt hanterar komplicerad och återkommande transaktioner. Lösningen är speciellt avsedd för större bolag.

Elektronisk fakturering

Automatisera fakturaprocesser och få operativa och strategiska fördelar. Förutom kostnadsbesparingar innebär en automatiserad faktureringsprocess intäktsgenererande möjligheter och en effektivare verksamhet.

Systemintegrationer

Flexibel integration stöds av ett omfattande API. Integrera Visma.net ERP med andra leverantörers lösningar för att utvidga och förbättra dina affärsprocesser.

Bankintegrationer

Skicka och ta emot banktransaktioner görs automatiskt. Du slipper tänka på att överföra betalningar till banken, allt görs i bakgrunden. Fokusera på att godkänna betalningar och arbeta med avvikelser.

Samarbete

Alla har tillgång till de senaste siffrorna och kan se den aktuella statusen. Involvera medarbetarna genom att ge tillgång till systemet baserat på roller och behov.

Insikter och rapportering

Avancerade resultatrapporter ger ekonomisk analys i realtid med rapportering och spårbara nyckeltal. Skapa dashboards anpassade till organisationens behov och analysera data genom sökfrågor med pivottabell-funktioner.

Flexibilitet

En konfigurerbar lösning som snabbt anpassar sig efter den föränderliga affärsmiljön utan krångliga inställningar. Skapa egna dashboards och rapporter med möjlighet till djupare analyser.

Ladda ner guiden Visma's Cloud Report

Och se hur företag och privatpersoner ställer sig till att använda molnet för att hantera sin ekonomiska data.

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke

TILLGÅNG FRÅN MOBILEN

Systemadministratörer och anställda kan komma åt tjänsten och registrera data via sina smarta mobiler. Detta gör det enklare och mindre tidskrävande för dig att samla in information. Som chef kan du komma åt dina nyckeltal via dashboards, vilket ger dig ständig tillgång till relevant data.

Vill du veta mer om funktionaliteten i Visma.net Financials?

Ladda ner faktabladet för mer information

Ladda ner

Vill du veta mer om hur Visma.net ERP kan effektivisera just er verksamhet?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller prata med oss direkt på 010 - 141 26 66

För att ta del av information och aktiviteter på Visma behöver vi ditt samtycke