Skapa dina reseräkningar på nolltid

Nu blir krångliga reseräkningar och röriga kvitton ett minne blott. Med Visma.net Expense får du en molnbaserad och trygg lösning som gör nästan hela jobbet åt dig och dina medarbetare.

Fungerar i alla enheter

I Visma.net Expense skapar medarbetare själva sina reseräkningar när och var det passar dem bäst. Det spelar ingen roll om de använder dator, iPad eller smartphone. Lagar och regler finns inlagda och är alltid uppdaterade och korrekta. Det säkrar kvaliteten, sparar tid och resurser för organisationen.

Ladda upp kvitton direkt

I en app registrerar du dina utlägg samtidigt som du fotograferar kvittona. Du kopplar sen lätt utläggen till rätt reseräkning i Visma.net Expense.

Demo för appen Visma Attach

  1. Klicka först på stora play-knappen
  2. Bläddra sedan med hjälp av pilarna

Enkelt att registrera en reseräkning

Med Visma.net Expense fyller medarbetarna i en reseräkning med några knapptryckningar. Det är enkelt för den anställde och spar tid för företaget. Testa själv hur det fungerar. Klicka först på stora play-knappen och bläddra sedan med hjälp av pilarna.

Godkänn elektroniskt

Du som är chef kan attestera reseräkningar elektroniskt med ett enda klick via datorn eller appen Mobile Manager. Testa själv hur det fungerar. Klicka först på stora play-knappen och bläddra sedan med hjälp av pilarna.

Helt integrerat med Agda PS

All information om användaren överförs mellan Agda PS och Visma.net Expense utan att du behöver göra någonting. Systemen är sömlöst intregrerade vilket gör att du kommer åt alla funktioner med din vanliga inloggning i Agda PS.

Visma.net Expense är en molntjänst. Det innebär att du får hög tillgänglighet, flexibilitet och kontroll över kostnaderna.

Läs mer om Agda PS

Fördelar med Visma.net Expense

  • Systemet är alltid tillgängligt och uppdaterat.
  • Appar underlättar både kvittohantering och attestering.
  • Enkelt – medarbetaren fyller i en reseräkning med några knapptryckningar.
  • Kreditkort är kopplade till lösningen så att transaktionerna kommer direkt in i ditt system.
  • Helt integrerat med Agda PS.
 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Du når oss även på
010-141 15 00 eller sales.enterpriseab@visma.com.

Kontakta oss