Vi kan hjälpa dig med allt från redovisning och bokslut till rådgivning och deklaration.

För dig som driver ett mindre företag erbjuder vi ett omfattande sortiment av redovisningstjänster och löneadministration. Vi kan bland annat hjälpa dig som har enskild firma, handelsbolag eller aktiebolag.

Bokföring och redovisningstjänster från Visma:

  • Ökar tryggheten

  • Ökar flexibiliteten

  • Minimerar administrationen

  • Håller alltid hög kvalité 

Vi har auktoriserade redovisningskonsulter

Som kund i Visma får du hjälp av våra konsulter med hög kompetens och tillgänglighet. Vi arbetar alltid tillsammans i team för att ge dig en god service även vid exempelvis sjukdom och semester. Vi är måna om att alltid finnas tillgängliga för dig.

Många av våra anställda är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund

Vi kan hjälpa dig med:

Löpande redovisning

 

Inkomstdeklaration

 

Löneadministration

Momsredovisning

 

Rådgivning

 

Fakturering

Skattedeklaration

 

Bokslut 

 

Årsredovisning


     

 

Rapporter, fakturering och löner på webben

När du låter oss ta hand om redovisningen och/eller löneadministrationen får du tillgång till vår webbaserade ekonomiportal MyVisma. Samtidigt som vi sköter allt kring den löpande administrationen får du tillgång till redovisningsrapporter, lönespecifikationer och fakturering direkt på webben.  

Det ger dig full kontroll på företagets siffror när du vill och var du vill - så länge det finns en internetuppkoppling.

Ekonomisk rådgivning

Våra duktiga konsulter bistår våra kunder med rådgivning inom ekonomi, skatter och juridik.Vi kan bistå med affärsmässig rådgivning kring företagandet som starta-eget-rådgivning, skatterådgivning, verksamhetsanalys, bolagsjuridik, arbetsrätt men även rådgivning kring ekonomifunktionens uppbyggnad och arbetssätt i syfte att skapa en effektiv hantering av ekonomifrågorna.

Mer från Visma: