Helhetslösning för butiksdata från Visma

Minska kostnader och resursanvändning - öka shoppingupplevelsen och intäkterna

Kedjedrift är komplext - det är mycket som skall stämma. Effektiv administration och styrning förutsätter att alla delar och processer fungerar bra tillsammans. Vår helhetslösning för butiksdata bidrar till att effektivisera användningen av resurserna, minska kostnaderna och öka intäkterna genom att tänka helhet, upplevelse och strömlinjeformade processer. Smart användning av modern teknologi ökar shoppingupplevelsen som i sin tur gör att dina kunder blir mer lojala och köper mer.

Kontakta en Nordisk retailexpert
Hos oss på Visma får du möjlighet att sitta ner och prata med retailexperter som har många års erfarenhet. Vi finns inte bara i Sverige utan även i Norge och Danmark vilket gör att vi kan erbjuda din kedja ett Nordiskt totalkoncept. Välkommen att ta kontakt för att boka in ett möte eller läs vidare längre ner på sidan där vi bjuder dig på goda råd på vägen mot mer effektiv och lönsam kedjedrift.

Fyll i vårt enkla 

kontaktformulär så hjälper vi dig.

Öka lönsamheten i din kedja

Det finns många områden som är relativt lätta att se över för att öka resultatet. Det är inte nödvändigt att genomföra alla åtgärder på en gång, sätt mål och dela upp uppgifter i projekten så att alla mål kan mätas. Vi bjuder på några goda råd som kan hjälpa dig på vägen.

Läs mer

Arbeta smartare på huvudkontoret

För att vara en konkurrenskraftig kedja är du beroende av en flexibel huvudkontorslösning. Genom att använda ett styrningsverktyg kommer man från huvudkontoret att veta vilka butiker som är bra och mindre bra på de olika arbetsprocesserna i butiken. Visma erbjuder lösningar och verktyg som bidrar till en effektivisering av alla steg i kedjedriften.

Läs mer

Automatisera och effektivisera

Vår erfarenhet är att den butik som har ett starkt kundfokus vinner i kampen om marknaden. Kunderna återvänder till den butik där han eller hon haft en positiv upplevelse. Det finns många exempel på hur man kan ersätta manuella och tunga arbetsprocesser och hur detta leder till merförsäljning i butiken. Smart användning av innovativ teknik bidrar till nöjdare kunder, effektivare arbetssätt och ett ökat resultat.

Läs mer

Skapa shoppingupplevelse och öka kundlojaliteten

Smart användning av modern teknologi ökar shoppingupplevelsen som i sin tur gör att dina kunder blir mer lojala och köper mer.

Läs mer

Fem goda skäl att prova Visma koncept för lönsam kedjedrift

 1. Sälj mer till kunderna
 2. Reducera varulagret
 3. Få kontroll på svinnet
 4. Öka intäkterna
 5. Minska kostnaderna
Läs mer

Vill du boka ett möte, ställa en fråga eller göra en beställning?

Kontakta ossFyll i vårt enkla kontaktformulär så hjälper vi dig.

Du kan även
ringa oss direkt på
08-406 12 00

  Från kassa till redovisning

  Komplettera ditt butiksdatasystem
  med affärs-
  system och ekonomilösningar för detaljhandeln.

  Läs mer här!

   Modern och effektiv
   självbetjäning!

   Med kunden i fokus skapar Bergendahls 
   Food både köp-
   upplevelse och klirr i kassan.

   Läs mer här  

    Dela