Ett system
Flera färdigheter

Med Visma Business slipper ni lägga onödig tid på komplexa implementationsprojekt där en rad kringsystem ska integreras för att arbeta ihop. Alla moduler fungerar ihop, redan från början.

Kom igång snabbt med en färdig lösning eller skräddarsy systemet efter era önskemål.
Utforska möjligheterna med vårt mest flexibla affärssystem.

Bygg effektiva arbetsflöden

Minimera mängden manuellt arbete. Välj bland våra smarta lösningar med allt från elektronisk fakturahantering till schemalagda rapporter för att automatisera arbetet.

Exempel 1: ta emot leverantörsfakturor elektroniskt, skicka dem vidare för attest i mobilen för att slutligen följa upp utfall mot era KPI:er och nyckeltal.

Exempel 2: rapportera in tid och utlägg via mobilen, läs in uppgifterna automatiskt i affärssystemet och ta ut rapporter på resultatet.

Möjligheterna är enorma. Utforska alla lösningar som finns för Visma Business.

 

 

Lager och logistik

Se till att lagerhanteringen fungerar optimalt. Visma Business hjälper er att hålla reda på logistiken med funktioner som hantering av inköp, flera lagerplatser och spårbarhet.

Läs mer ›

Elektroniska fakturor

Med en elektronisk hantering av fakturor kan ni både skicka och ta emot fakturor i ett automatiserat och papperslöst flöde. Med vår app kan fakturor dessutom attesteras direkt i mobilen.

Läs mer ›

Tid och projekt

Rapportera tid och genomförda uppgifter, resor och andra kostnader dagligen. Få full koll på resultaten i olika avdelningar och få en överblick över lönsamhet och faktureringsintervall.

Läs mer ›

 

 

Beslutsstöd

Fördjupa era insikter om verksamheten som helhet och fatta bättre beslut. Anpassa rapporter efter olika roller och distribuera dem automatiskt till rätt person på regelbunden basis.

Kassa

Låt butikspersonal och inköpsavdelning att, i realtid, hålla koll på volymerna för varje artikel i era butiker. Det touchbaserad gränssnittet är både användarvänligt och intuitivt.

Webshop

Koppla er webshop till affärssystemet och automatisera hela vägen från sälj till orderhantering och logistikflöde. Ändringar i en artikel i affärssystemet får omedelbart effekt även i webshopen och vice versa.

Vi svarar gärna på era frågor. Ring oss på 08-588 848 40 eller skicka ett meddelande ›

Våra lösningar för er bransch

Frågar du dig om Visma Business är det bästa för din bransch? Vi har byggt branschspecifika lösningar sedan vi började sälja Visma Business och tack vare vår långa branschkunskap kan vi erbjuda dig en lösning för bästa möjliga utfall.

Vi har lång erfarenhet av ett flertal branscher bl.a. lager och logistik, transport, lokalvård, vin och sprit, kontorshandel.

 • Lokalvård

  Visma Business affärssystem ger dig en samlad bild av dina städobjekt och avtal. I affärssystemet kan du också lägga till din schemaläggning och materialåtgång vilket ger dig ett helhetsperspektiv över dina nyckeltal på ett effektivt sätt.

  Några kunder:
  ◉ Norrlands Miljövård
  ◉ Sydsvenska Städ
  ◉ Skaraborgs Städ

 • Partihandel

  Lagerhantering och logistik är för många företag en central del i verksamheten. Med Visma Business kan du integrera handdatorer och streckkoder som uppfyller krav på spårbarhet (FIFO-hantering). Du verifierar att produkterna plockas från rätt ställe och får kontroll av plockade varor gentemot kundorder. Det ger dig också en snabb och tillförlitlig inventering.

  Visma Business kan också hantera standardiserade EDI-filer till och från b.la. de stora matvarukedjorna.

  Några kunder:
  ◉ Fontana Food

  Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Vin och sprit

  Hanterar du vin och sprit så vet du att det krävs fullständig kontroll över varje centiliter och momsöre. Med Visma Business hanterar du enkelt vin- och spritbranschens specifika krav på myndighetsrapportering, alkoholskatt, systembolagsfakturering, lagerhantering och återvinning. Du får också full integration gentemot de tredjepartslogistikerna med standard EDI-lösningar.

  Några kunder:
  ◉ Oenoforos
  ◉ Giertz Vinimport
  ◉ Bornicon & Salming
  ◉ Box Destilleri

 • Kontorsfackhandel

  Effektivisera inköp, rapportering och lagerhållning med färdig koppling till affärssystemet Visma Business. Du får kontroll på dina inköp och kan enklare prognostisera dina försäljningsprognoser, för hela produkthierarkin.

  För dig som jobbar med RKV så finns det färdiga kopplingar till RKV produktdatabas, RKV Basbutik och Leverantörsportalen. Med denna koppling förenklas flytten av produkt- och artikeldata.

  Några kunder:
  ◉ RKV

  Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Vård och omsorg

  Använd Visma Business för att minska ditt dubbelarbete. Integrera personalplanering, lönehantering, debiteringar och bokningar med ditt affärssystem för att optimera din resursåtgång. Denna branschanpassning är framtagen tillsammans med flera av de stora, privata vård- och omsorgsaktörerna.

  Kontakta oss så hjälper vi dig!

 • Övriga branschlösningar

  Ensam är inte stark och Visma är inte bäst på allt. Tillsammans med våra ISV-Partners (Independent Software Vendor eller tredjepartsleverantörer) öppnar vi för andra, duktiga systemleverantörer att integrera sig till våra affärssystem. Genom dessa samarbeten kan vi hjälpa dig att optimera nyttan med din investering.

  Kontakta oss så hjälper vi dig!

Lär känna våra partners

Vi har ett 30-tal olika partners runt om i landet. Var och en av dem sitter på en enorm kunskap i Vismas produkter och är certifierade återförsäljare av våra lösningar. Om ni är intresserade av att komma igång med Visma Business ser vi till att ni kommer i kontakt med någon av våra partners som finns nära er verksamhet.

Läs mer ›

08-588 848 40

Maria Tufvesson, säljkoordinator

Har ni frågor?

Berätta vad ni behöver så hjälper jag er att hitta den bästa lösningen för er.

Namn: *
Företag: *
E-post: *
Meddelande: